Wednesday, September 24, 2008

Viime viikonloppu

Tässä jotain viime viikolta...

Tänään ei o oikeastaan tapahtunu mitään ihmeellistä. Jätin reenit illalla väliin selän takia, mutta huomenna olis tarkoitus kyllä mennä. Ja sunnuntaina. Käytiin illalla nauttimassa pari bissee järven rannalla parin Bogdanin (Jep, 2 romanialaista, kummatkin Bogdaneita) ja Alession kanssa. Sovitiin että yritetään lähteä käymään lauantaina jossain kuulopuheiden mukaan hyvässä ravintelissa tässä lähellä.

Nyt on jossain naapurissa bileet, ja kova on puheensorina. Jalat on ihan jäässä täällä kämpässä. Eilinen yö meni kohtuuhyvin, varsinkin kun laitto pari peittoa päällekäin. Talojen eristyksestä ja energiataloudesta täällä ei ole kuultu mitään. Kuulemma yks hollantilainen uusi kaveri oli viime talvena pitäny kämpässään tasaista 21 asteen lämpöä. Lasku tammikuulta oli sitten ollu pari tuhatta euroa. Uhhuh... Mitä täällä saiskaan aikaan kolmikerrosikkunoilla, tiivistyksellä ja ulkokuoren paremmalla eristyksellä, ylä- ja alapohjien eristyksellä...

Tilastoja tms. Vein tänään ekan kerran roskat veke. Kohta on ensimmäinen vessapaperirullakin kulunut. Eli vajaan 3 viikon oleskelun jälkeen jos toi on tuloksena, niin siitä voi päätellä että paljoa en ole ehtinyt kämpillä olla (tai ainakaan kakkia ja syödä). Viikonlopussa ei mitään ihmeellistä. Vähän tylsää oli.

No comments: