Tuesday, September 30, 2008

Paluu uuteen "kotimaahan"

Back to work...

Tätä kuvaa kelpaa näyttää. Nurtsi on kotona lähteny kasvaa oikeen kivasti. Alkaa näyttää ihan oikeelta talolta / asumukselta.


On taas yks duunipäivä takana, ja yhdet salibändiharjoitukset. En o vielä syöny mitään illalla, ja kello on jo 23.00. Nälkä on kohtuullinen...

Eilen kun ajelin Malpensan kentältä takaisinpäin n. 5km ennen Ispraa jossain kylässä oli festarit tms. Jotain pyhimystä tms siellä juhlistettiin, joten tie oli kylän läpi poikki. Kiertotie alkoi vakuuttavasti: Jotain tosi pientä kuratietä (hiekka) välillä peltojen keskellä ja välillä niitten sisällä (tiepinta 1-2m alempana). Edessä ajo joku Hyundain katumaasturi, ja näin että katosta roikku joku LCD näyttö, josta tuli jotain ohjelmaa. Takapenkkiläisillä oli kivaa, ellei se kuski sitten katsellu sitä. Iso maasturi meni aika haipakkaa just sen maasturin levystä tietä. Onneks sitä ei kestäny kauan, hiekkatietä siis. Seuraavaks päästiin asvaltille, joka oli vaan vähän leveempi kun 1 auto, ja se oli 2 suuntainen!!! Eli paras strategia oli ajaa maasturin perässä, ja jos se alkoi jarrailla, ties että joku on tulossa vastaan. Hyvin toimi. Ohitukset oli tosin aika hitaita. Sitten päästiin vähän leveämmälle tielle, jossa ehkä 2 autoa pystyy toisensa ohittamaan kohtuullisesti. Mutta se tie meni vihreen tunnelin läpi, eli metsaa kummallakin puolella tietä, ja oksat ja lehvästöt peitti täysin taivaan. Jännä kokemus. Ja tietysti ajettiin aika kohtuullisella nopeudella. Ton kokemuksen jälkeen täytyy sanoa, että GPS oli joka sentin arvoinen. Ei ollu paljon opasteita noilla kärrypoluilla miten päästä takaisin Ispraan, tai Cadrezzate:n joka on seuraava kylä Isprasta.

Tänään maanantaina sitten tajusin / keksin / ymmärsin miten tätä kylmyyttä parhaiten sietää. Väinöt tai Ainot kehiin! Kun hikisukat ei kosketa tohon -20 astetta olevaan lattiaan, tää oleminen on jo ihan siedettävän rajoissa.

Huomannette hienon logon tossuissa...

Mutta ei mitään toivoa siitä että vois patsastella niinkuin kotona Suomessa, eli teeppari+kalsarit+toinen käsi kalsongeissa+toinen käsi kaljapullossa. Nyt se käsi pitää tunkea verskojen tai varkkujen alle. Ja koska mulla ei ole täällä telkkua, on kaukosäädinkaipuu korvattava jollain toisella esineellä ja empiiriset testit on osoittaneet, että olutpullo tai tölkki on hyvä varuste. Ja nyt oon löytäny vihdoin oluen, joka on juotavaa ja maksaa vaan 2.50 / sixpäkki. HipHei.

Pankkiasiointiakin on nyt harrastettu. Menin tekemään kansainvälistä siirtoa, ja kirjotettuani sen lomakkeen ojensin sen pankkineidille. Se tarkisti sen, ja sano että kaikki on ok ja katto mua sen näköisesti että "nyt voit juippi kalppia muualle". WTF??? Missään vaiheessa ei kysytty henkkaria tai mitään todistetta henkilöllisyydestä. Riitti oikeastaan että ties paikallisen tilinumeron. Uhhuh... Ja jos yhtään oikein ymmärsin edellisten asiakkaiden asiointia, niin nekin nosti rahaa vaan sanomalla tilinumeron, kaikkien muiden kuullen. Major WTF!!! Taidan hommata tänne munalukolla varustetun patjan, jonka alle voin jemmata kaikki fyffet... Parasta tässä on se, että Internetissä et voi kuulemma kansainvälistä tilisiirtoa tehdä, koska se on turvatonta (nettipankissa käytössä käyttäjätunnus, kertakäyttösalasana ja salasana). Suht LOL hommaa.

Suomesta ostettu uus Exelin maila oli kyllä tosi hyvä tänpäivän reeneissä. Tuntu että pallo pysy paljon paremmin siinä lavan lähettyvillä kuin vanhemmilla mailoilla, eli ei pomppinu samoin tein minne sattuu. Lähettyvillä tarkoittaa vielä n. 2m sädettä pelaajasta meikäläisellä. Ehkä jonkun kuukauden jälkeen saan kutistettua sen alta metriin. Nyt on myös palloja, joten voin reenata sitä ilmaveivii puolenyön aikaan. Naapurit tykkää...

Nyt ruokaa... "Lihakset" huutaa rakennusainetta.

No comments: