Saturday, September 13, 2008

Viikonloppua kohti ja sillee

130909 - viikonlopun alkua

Päivästä ei oikeastaan mitään ihmeellistä raportoitavaa. Hommat alko vasta sen jälkeen. Piti olla peli, mutta se peruutettiin, joten menin duunikaveriden kanssa kauppaan. Ostin vähän aamiastarvikkeita, bissee ja viinii. Viini on täällä huomattavasti edullisempaa kuin kotona, bisse taas suurinpiirtein samoissa hinnoissa, ehkä vähän halvempaa.

Illalla käytiin sitten järven rannalla syömässä. Oli taideannnoksia. Pieniä mutta hemmetin hyviä (ja aika kalliita). Näkymät oli kivat lago Maggioren rannoille.


Bogdan nappas tän kuvan.

Yöllä oli sitten taas bileet foresteriassa (kerrostalot ihan tässä lähellä+rivitalot), jonne menin puolalaisen, romanialaisen ja italialaisen kanssa. Nyt on sit taas kankkunen. Mutta eipä tuossa mittään, täytyy saada tää party homma alta pois jos vajaan kk päästä muuttaa "landelle". Eli vuokrasopimus on oikeastaan allekirjoitusta vaille valmis. Aika monet täällä on ihmetelly tätä mun nopeutta tän homman kanssa, mutta kun on kuullu että vuokra on 700 egee kuussa ja talon koon, ei o enää pyöritelly silmiään.

Täällä on vissiin bileet joka päivä jossain. Viine viikolla sain kutsun ainakin kaksiin bileisiin keskellä viikkoa. En menny, koska jos niissä kulutetaan yhtään alkomahoolia, se ei sovi meikäläiselle. Perjantaisysteemit on ihan ok, varsinkin nyt kun on lauantaina kankkusessa ja ulkona on "kylmä" (20 astetta) ja sataa lähes jatkuvasti.

Kuva vielä duunipaikan katolta tähän loppuun.

No comments: