Tuesday, September 16, 2008

Maanananantaitatita

Alkuviikon ensimmäinen päivä meni jo tutuissa merkeissä. Päivä duunissa, josta ei mitään raportoitavaa. Mutta voin kertoa että duunipaikka on entisessä ydinreaktorirakennuksessa. Siellä täällä ovissa näkyy niihin liimattuja ilmaisimia. Kyseessä kuulemma Euroopan ensimmäinen tutkimusreaktori, silloin joskus. On aika pieni... Lisäksi siellä tehdään jotain sähkötöitä, ja iltapäivällä kuulin jonkun sanovan oops, ja puolesta meidän huoneen tökkeleistä lähti virta. Joopa joo...

Katoin tänään oikein kellosta paljonks menee aikaa noihin reeneihin. Ne alkaa 19.30 (noin, eli Italian aikaa. Tarkka aika 19.40-19.50). Loppuu aika tarkkaan siinä 22.00 aikoihin. Huh...

Suunto sykemittarin mukaan viimeisellä kahdella viikolla poltin niissä reeneissä missä olin mukana n. 6 000 kcal. En osaa sanoa onks toi paljon vai vähän. Ei ihan vielä Phelpsin lukuja noi kuitenkaan oo... Tänään oli ensimmäinen kerta kun en joutunu vetää verenmaku suussa ja / tai joku paikka hajonnu. Nytkun kunto on todella kohdallaan, täytyy ruveta treenaa sitä ilmaveiviä (ku kerran ehdotettiin), joka mun versiona on kevyesti mukailtuna: pallo pomppii mun kohdalla ja mä yritän huitoa sitä johonkin suuntaan osumatta kuitenkaan siihen.

Tänän oli myös eka liksapäivä. Vähä jänskättää mitä kaikkee siellä nyt on jo tullu Ulkomailta saapuvat ku saa kaikennäköisiä lisiä tohon peruspalkkaan (joka ei itsessään ole kovin kummoinen). Toinen homma mikä pitää tehdä pian on hakea ns. Special ID. Se on diplomaattistatuksella oleva henkkari. Mä olen tiplomaatti :-o. Ainoa hyöty siitä tosin taitaa olla, että saa esim. Volvolta special price only for you, you dipldomat. Esim. kaikilla herkuilla laitettu XC70 olis n.32 000e + Italian ALV 6400e, mutta ei sellasta voi ostaa ku siitä joutus maksaa ittensä kipeeks ku tois Suomeen (menee uushankitahinta Suomessa aika reipaasti yli 53 000), Jos Volvoo hankkii täytyy vissiin tyytyy johonkin nuhapumppu C30:seen tai V50iin tms. Tässä talossa asuva kreikkalainen hemmo on myymässä Mazdan RX-8ia. 17 000 vissii lähtis. Ostais vaikka yllislahjaks Taitsulle. Se oliskin hyvä idea... Eikun tuumasta toimettomuuteen.

Chi vediamo a domani! tjsp...

1 comment:

Anonymous said...

Ihan hyvää kulutustahan tuo on. Laihdutusliikkujalle 1500-2500kcal olis kai ok viikossa. Mutta Kaikki riippuu siitä paljonko vedät safkaa napaan. Tuolla kulutuksella pitää tietty syödäkin hyvin. Pää asia että kunto nousee ja jotain tulee tehtyä.