Tuesday, September 16, 2008

TidaatidaaTiisii

Selkähän siinä eilisessä reenissä sitten meni. Vasemman lapaluun kohdalta joku pikkulihas vihoittelee. Unta ei paljon yöllä tullut.

Nyt on byrokratian vaatimat kuviot kunnossa, ja pyydetty lupa ylitöiden käyttämiselle. Lisäksi just äsken tuli varausvahvistus Finskiltä, joten ensviikon torstaina oon taas Suomessa. Jiiihaa!!!

Kokeilin ensimmäisen kerran myös Italialaista pankkia on-line. Jopa osasin navigoida omaan tiliotteeseen. Ei ollu kiva. Koska byrokratia on mitä on, niin nyt ei tullu mittää lisiä liksaan. No, onneks täällä eläminen yssisseen ei paljoa maksa, kun hoitaa pääosan syömisistä duunipaikalla, eikä täältä mihinkään oikein voi lähteä varsinkaan viikolla.

Tiistai siis tylsää. Täällä on säät kylmenny melkein 10 astetta, ja koska yleisissä tiloissa ja esim. mun vuokrakerrostalossa ei aloiteta lämmityskautta kun vasta lokakuun 15, niin välillä on ollu aika vilu. Viime yönä vetäsin toisen peiton päälle ja heräsin keskellä yötä hikilammikon keskeltä. Kuumia aaltoja?

Huomenna, jos ehin niin kirjoitan sen mitä oon tässä parin viikon aikana keränny tietoa kahvikulttuurista. On "vähän" erilainen kun suomessa. Huomenna tosin yritän päästä kirjottamaan vuokrasopimuksen.

1 comment:

Anonymous said...

Nii-in, sieltäpäin katottuna se suomalainen normisuodatinkahvi on kai aika kaameeta (sellasta oon kuullu Itävaltalaisilta)? Ja Suomi on tosiaan maailman suurin kahvimaa vain määrässä mitattuna. Kahvilakulttuuriahan täällä ei ole juuri lainkaan.

Joko muuten olet löytänyt sieltä ruokakaupasta paikallista speckiä eli pancettaa? Sitä pieninä palasina pannulle ja perään mustapippuria, kananmunia ja parmesaania, niin avot on hyvää carbonaraa.