Wednesday, September 24, 2008

Keskiviikko 24.9. (Varoitus - kakkaa sisältävää tekstiä)

Koko viime viikko ollut aika pirun kylmä täällä, ja ongelmia aiheuttaa erityisesti sääntö / laki, jonka mukaan lämmitystä ei saa aloittaa kun vasta 15.10. No, viikonloppua kohti alkaa taas lämmetä, sunnuntaina pitäs olla jo 22-23 astetta täällä. Mut... Mäpä oonkin Suomessa!!! Jiihaa. Huomenna kohti kotia!

Lentokentän parkkeeraus maksaa aika paljon, mutta yksityiset firmat, jotka tarjoo kanssa parkkeerausta sai vähän kyseenalaista valoa eilisessä TV-ohjelmassa, jossa näytettiin kuinka noiden firmojen duunarit vie asiakkaiden autoja "ajelulle" aina iltaisin. Varsinkin jos on vähän makeempi tai pimpatumpi bilikka. Sitten ne voi veloittaa myös erikseen katteellisesta (katto) tai ulkoparkkeerauksesta. Oli vähän ongelmia asiakkailla, jotka oli maksanu katteellisesta, mutta tultuaan lomalta auto oli aivan totaalisen kakkana kun raju raekuuro oli tuhonnu koko pellityksen. Parkkifirman omistaja oli vaan levitelly käsiään "Sitä oltiin varmaan just siirtämässä". Niinpä...

Faktaa peräpäästä. Jos menet Italiassa ravintolaan, käy kotona ensin kakilla. Ei paljoa huvita käyttää ravinteleiden veskei. Kuten


Mites tohon istut?

Tai sitten nämä n. 1000 vuotta vanhan konseptin mukaset vessat. Ne siis joissa ei paljoa tukea kakkahätäiselle ole. Näistä mä tykkään, varsinkin kun kakkakammonen oon...


Jep jep...

Sitten on nää kotivessat. Jotkut muistuttaa skandinaavisia "posket märiksi" malleja. Eli jos syvyyspommi tulee, posket kastuu. Yleisempiä on kuitenkin sellaset pöntöt, joissa kakki putoo ensin sellaselle luiskalle, josta se sitten plumpsahtaa / valuu veteen. Se on ihan ok. Mutta jos sattuu olee liisterikakkia, niin vaikka kuinka vetää vessaa, se ei lähe siitä luiskasta mihinkään. Eli tässä maassa vessaharjaa tulee käytettyä huomattavasti paljon enemmän kuin kotomaassa.

Ja jos joku haluaa kattella telkkarista tän alueen maisemia, niin täällä on just jotkut tosi isot kansainväliset pyöräkilpailut käynnissä. Näkyy varmaan Eurosportilta, ehkä Urheilukanavalta, ehkä jopa lyhyit pätkii Suomen TV:n urheiluohjelmista. Erityisesti viikonloppuna ku on äijien kisat. Osa jengistä ei pääse ees duuniin kun tiet on kiinni kisojen takia loppuviikolla.

Kotimaassa kun olen to-su, niin se tavallinen 0400 -numero toimii. Tää blogi on nyt toistaiseksi lepo, kunnes pääsen taas tänne ens viikolla.

Ci vediamo settimana prossima! (tänks Ykä)

1 comment:

Anonymous said...

Enkös mie varotellu noista pöntöistä?-)

Voisit muuten vähän pimpata noita blogautusotsikoita... esim tämän otsikko ois voinu jo varoittaa tekstin kakkaisesta sisällöstä.

Päivän kielipala: "chi" on kysymyksessä "kuka" ja vastauksessa "se, joka".

Ci vediamo dopo!