Wednesday, September 3, 2008

2. ja 3. päivän tapahtumat

2.9.

Toinen duunipäivä sitten ohi. Eipä mitään ihmeitä tapahtunut, oikeastaan aika tylsää. Ainoa jännä hetki oli, kun lähdin taas sompailemaan kylille GPSn avustamana. Vain 1 vikakäännös tuli tehtyä paluumatkalla, ja sekin sen takia että GPS sanoi että mene oikealle, kun piti mennä vasemmalle. Nyt alkaa Varesen reitti olla hanskassa. Erittäin vähän yllättävää oli, että vaikka kuinka mutkainen tie oli, ja itse ainakin huristelin kohtuu vauhdikkaasti, niin lähes aina oli joku peräluukusta tulossa sisään. Ihme että näillä menohaluilla ei tästä maasta löydy F1 kalustoa lihalliselta puolelta. Ehkä se johtuu siitä, että kaikki lupaukset ajaa itsensä jonnekin rotkonpohjalle ennenkuin pääsisi vauhtiauton rattiin. Mene ja tiedä. Mielenkiintoista tää liikennekulttuuri ainakin on.

Retki oli sitten pyhitetty uuden iPhonen hankinnalle. Sellanen siis käytiin hakemassa, ja palatessani "kotiin" muistin, että toi SIM kortin vaihto-operaatio onkin vähän hankalampi. No, eikun ClubHouselle, ja kysymään baarimikolta / tarjoilijalta olisko niillä paperiklipsua. Eihän ne tietenkään puhunu enklantia, joten siinä sitten yritin keksiä millä elekielen liikkellä ilmoittasin mitä tarttisin. n. 20sek söhläämisen jälkeen kummatkin todettiin että ei toivoa, tai sen tarjoilijan katse lasittui. Eiks nää pelaa täällä Pictonaryä tms ollenkaan??? No... Googletin sitten sanan, ja näytin sitä sille tarjoilijalle. Ei siltikään menny jakeluun. WTF!!!

Siihen tuli sitten joku hemmo viereen, ja kyseli mitä mä oikeen siinä keuhkoan. Kerroin tarttevani paperiklipsua iPhonen avaamiseen. Tietysti se kaveri oli Mac miehiä, ja laukusta löyty hakaneulanen, vaikka ei sillä itsellä mitään iPhonea ollu (täähän on itsestään selvää että jokaisella Macbook Pron omistajalla on se hakaneula). Siinä sitten baaritiskillä laitoin SIMin iPhoneen ja kiitin avuliasta setää. Nyt on biisit synkattu, ja aika taitaa olla lähteä koisaamaan. Tämä viesti taas uploadataan huomenaamulla, jahka pääsen jonkinsortin verkon ääreen.

Tänään n. 21 - 26 astetta. Lounas 1.6euroa (keitto, salaatti, vissyvesi, leipä).

3.9. Clubhousessa kirjoittelemassa. Cacca päivä säiden puolesta, vaan n. 22 astetta lämmintä ja sataa koko ajan. Yöllä tais olla ukkosta, mutta onneks oli korvatulpat päässä.

Yritin sitten tänään hommata itselleni paikallisen operaattorin SIM korttia. Ei oikein ottanu onnistuakseen, kun kukaan ei liikkeessä puhunut enklantia. Ei edes asiakkaat. Se jäi sitten siihen. Jotenkin sain ymmärretyä, että eivät voi paikallisesti sitä duunata, vaan pitää mennä johonkin "emoliikkeeseen".

Löysinpä sitten siitä iPhonepaketeistakin sen SIM kortin vaihtotyökalun. Hö...

Nyt vähä surffailua, ruoka, pitkä kuuma kylpy ja koisaamaan. Ehkä joutuu taas huomenna painumaan sinne Vareseen hakee sitä pirun SIM -korttia.

1 comment:

Anonymous said...

Nii-i sen siitä saa kun ei voi hommata normaalia nokiaa :)