Friday, December 5, 2008

Viimeinen työpäivä taas vähään aikaan.

Perjantai. Yippee!

Eiliset pileet oli kyllä prameissa puitteissa. Hotelli, jossa ne pidettiin omas täydet 5 tähteä ja vielä jotain paikallista juttua päälle. Otin kuvia tuosta mestasta ja laitan ne tänne, jahka saan ne purettua tuosta iPhonesta. Ei ollu tällä kertaa mitään moitittavaa veskeissäkään.

2 tuntia siellä patsasteltiin, juteltiin toisten suomalaisten kanssa ja jne. Ruokana oli sellasii ikkipikkiriikkisii suupala-annoksia ja shampanjaa. Eli ei mitään 3 tai 7 ruokalajin päivällistä, vaan sieltä sai käydä noukkimassa suupaloja niin paljon kun mieli sieti. Ja ne oli "ihan makoisia".

Siinä sitten minglatessa (eli kierrellessä ja jutellessa tuntemattomille) törmäsin johonkin 190cm heppuun, joka näytti ihan siltä että se vois olla urheilullinen, ja aloin sitä heti värväämään meidän salibändijengiin. Kävi ilmi että se oli jo pelannu, mutta toisessa jengissä. Sitten juteltiin niitä näitä ja se kysy et mitäs mä täällä puuhailen - johon vastasin että tietoturvaa. Sen vilkastua mun skragaa se sano heti että "toi on SSH:n skraga". Ajattelin että mistä helvetistä se sen tietää ja näytin että oikeassa se oli. Sitten se vilautti naureskellen omaansa, jossa oli takana F-Secure :-) Mulla oli vaihtoehtoina toi SSH:n sininen skraga tai sitten SouthPark skraga, jossa Kenny kuolee monella eri tavalla - valitsin tilaisuuteen luonnollisesti siistin SSH:n skragan. Hauska yhteensattuma kuitenkin...

Mysteeriläppäri käytiin noutamassa sitten tänään 8 aikaan aamulla. Ja eihä se kuriirikundi mitään tajunnu, ku sanoin että mä haluun kuitin siitä, että se on noudettu takas. Kyllä mä sen tosin loppujenlopuks sain.

1 comment:

Anonymous said...

Että mainoskravatissa juhlimassa... jepjep.