Wednesday, December 17, 2008

Telecom saaga - part III

Ei se sitten ollutkaan niinku eilen puhelimessa aamupäivällä selitettiin. Iltapäivällä sitten tuli soitto asiakaspalvelusta... Ei puhunu englantia. Mä en tajuu: Eiks ne voi laittaa johonkin niiden aateekoo-järjestelmissä tietoa, että olisi suotavaa osata puhua toista vierasta kieltä mun kanssa. No - kääntyminen paikallisen kolleegan puoleen tuotti taas tulosta.

Ei se setä pystynytkään tekemään mitään, kun ulkona sato. Eli nyt sovitiin sitten seuraava asennusyrityskäynti, joka sit tapahtuu 7.1. Jep jep. Himaan tultaessa postilaatikossa olikin sitten odottamassa kirjekuori Telecomilta, jossa sanottiin että mun uus numero ja linja on nyt sitten aktivoitu. Aijaa - on vai?

Illalla sitten käytiin poikain kanssa hieman jouluostoksilla, bissellä ja keilaamassa. Ei menny toi keilojen kaataminen oikein putkeen. Lähinnä meni ränniin...

Enää 3 päivää duunia ja sit Suomeen! Ja kuten ennenkin - sama vanha Soneran numero sitten käytössä kun olen Suomessa. Kotomaasta lähden vasta 6.1. veke, joten olis kiva nähä tuttuja naamoja tos joulun pyhinä.

2 comments:

Anonymous said...

Eli joko hoksasit että "fuori piove" tarkoittaa "ulkona sataa"? :)

Petsku said...

... Mutku musta se höpisi koko ajan piavesta, ei piovesta. No - reisille meni joka tapauksessa.