Wednesday, December 3, 2008

Mysteeriläppärin tarina jatkuu

Selkis että kyseessä on Isola Virginia -ravintolan omistajan odottama läppäri. Alessio jutteli kaverin kanssa pari kertaa, ja se hemmo totes, että se ei halua sitä läppäriä takasin multa, vaan siltä kuriirifirmalta. Todennäköisesti sen takia että se tarttee laskutusta tai verovähennyksiä varten tms. kuitin tai jotain siitä läppäristä.

Huomenna soitellaan takas sille kaverille ja annetaan tiedot paketista, jotta se voi ottaa yhteyttä kuriirifirmaan ja huutaa niille. Sen jälkeen todennäköisesti kuriirifirma ottaa meikäläiseen yhteyttä ja yrittää sopia millon ne voi tulla sen paketin noutamaan. Jännityksellä odotan kuinka hyvää englantia ne puhuu, tai pystynkö mä mitenkään sopimaan mun todella surkeella italialla jotain noutoaikaa. Noutoaika tulee luultavasti niille vähän pahaan aikaan, sillä iltasin en juuri o kotona, ja aamulla häippäsen ennen klo 09.00 kotoota. Mutta ei kyllä paljon kiinnostakkaan, ei o mun ongelma.

Huomenna olis myös sitten itsenäisyyspäivän vastaanotto Milanossa. Täytynee silitellä paita tänään prameeks, toivottavasti siinä ei o liikaa kastiketahroja. Pääsee käyttää pukua ekaa kertaa tällä reissulla...

1 comment:

Anonymous said...

No jo on meininki! Jos olisit moisen teon tehnyt täällä kotona niin varmasti olis naapuri tullu hattu kourassa noutamaan läppäriään... tai sitten ei :)
Onko postikortti mutsille jo lähetetty? Sillä on synttärit ens viikon perjantaina...