Friday, November 28, 2008

Uutiset ja sää

Uutisissa ei mitään oikeastaan. Eilen normipäivä, illalla reenit. Uudet addun tossut toimi tosi hienosti pelissä, ja nilkka ei nikotellu yhtään. Tarkoittaa siis että mulla oli aiemmin aika paksat tossut salibändin pelaamiseen. Vielä en vaihtanu "Janne Tähkä" lapaa mailaan, täytyy odotella että nykyinen lapa menee cacacs. Siinä tosin autto se, että yritin tehdä siihen kotkankynttä kaasulieden päällä. Ei ollu hyvä idea ollenkaan.

Sää: Lämmintä n 0,5 - 1 astetta ja RÄNTÄÄ! Oli jännä tänään ajella duuniin kun ei oikein tienny oliko noilla "pääteillä" liukasta vai tosiliukasta. Sivuteillä oli ihan selkeitä kohtia mitkä oli vielä jäässä, tai sellasessa jää/räntähuhmareessa ja jossa renkaat suti iloisesti. Viikonloppuna pitäisi kelien jatkua, ja jos lämpö tipahtaa yhtään alle nollan yöllä, noi tiet on totaalisessa tappokunnossa ilman nastarenkaita. Taitaa olla syytä pysytellä kämpillä koko viikonloppu. Alkuviikosta pitäs onneks taas vähän lämmetä, sinne jonnekin 4 asteen tuntumaan.

Pellettiuuni kämpillä on alkanu kettuilemaan mulle ja tappelin sen kanssa aika kauan taas. Kyllä se ny taas toimii, joten normilämmityksellä (kaasu) talo lämpeää sinne jonnekin 15-17 asteen tuntumaan, ja pelleteillä loput 1-2 astetta. Täytynee hakee lisää noita pellettejä, jotka onneks on täällä halvempia kun Suomessa.

No comments: