Wednesday, November 26, 2008

Takas "lämpimässä"

Jaha. 4 päivää kotimaassa meni ohi hujauksessa. Kivaa oli tehdä tuntitolkulla lumitöitä viikonloppuna. Kämpän myyntitoimeksiantokin on nyt sitte solmittu. Saas nähdä kuinka käyp. Ei o ihan paras aika myydä asuntoa just nyt.

Tänne tullessa viikonlopun lumimyrsky vaikutti vieläkin lentoaikatauluihin ja lento oli 4h myöhässä. Varsin tylsää. Lento oli myös aika täynnä, mitä hämmästelin, kun kerran tiistaina lennettiin. Se olikin täynnänsä Japanialaisia mummeleita, eli joku BingoBongoryhmä oli lähtenyt Milanoon. Oli siellä jokunen alta 40-vuotiaskin, mutta yhteistä lähes kaikille oli, että kamerat räpsy niin HKI-Vantaalla kuin Malpensankin kentällä.

Suomalainen kolleega oli noukkimassa mua kentältä (Kiitos Marko) ja mentiin siinä sitten takas toimistolle. Mutta... Täällä on noi kulkuajat aika tarkkoja, ja mun kortilla ei esim. pääse klo 20.00 jälkeen enää sisään. Marko joutu sitten hakee mun autonkin ja skrabaamaan ikkunat jne. Oli vähän nolo olo.

Eli täällä Välimerellä on kylymä! Suomesta ku lähettiin oli jokunen plus aste. Milanossa taas oli jokunen astetta pakkasta. Ei sen näin pitäny mennä... Mä tulin tänne myös sen takia, että pääsee lämpimään maahan jossa palmut huojuu ja ukulelu soi.

No comments: