Friday, November 14, 2008

Statustietoja tulemisista ja menemisistä ja niin poijespäin

Oon Suomessa: 21.11. - 25.11. ja joulun alla 20.12. - 6.1.

Nykyinen osoite: Via Isola Virginia 14, 21024 Biandronno (VA). Löytyy nätisti esim. maps.google.com -osoitteesta. Sieltä voi kattella myös satelliittikuvia alueesta.

Blogilukijan lyhyt oppimäärä:
1. Luet blogia
2. On jotain mitä haluaisit tietää lisempää
3. Kirjoita KOMMENTTI blogiin!

Muita juttuja... Yöt alkaa kivasti kylmenemään, mutta jos päivällä aurinko paistaa, niinkuin sen nyt viikonloppuna pitäs, on mukavan lämmintä. Nyt viikonloppuna onkin sitten Taitsu täällä, joten saan ehkä kämpänkin siivottua... eh...

Aamulla joku tätsy soitteli Telecom Italiasta noista mun puhelinlinjoista ja ADSL jutuista. Hämmästyin kovasti kun pystyin ymmärtämään melkein kaiken mitä se mulle papatti, vaikka se herättikin mut. Vasta loppupuolella joutu totetamaan että non capito. Yritti myydä mulle langatonta puhelinta ja tietsikkaa...

Reenit alkaa sujumaan paremmin ja paremmin. Enää ei tunnu siltä että kuolema tulee pelaillessa, ja mailan lyhennyksen jälkeen homma sujuu senkin kanssa paremmin.

[Lisäys] Tänään tuli myös kutsu itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Joku tosi pramee hotla Milanon keskustassa, jossa suurlähettiläs ottaa vieraat vastaan. Jokohan sitä nyt pääsis laittaa puvun päälle? Kertaakaan ei o särmähousuja tällä reissulla vielä tarvinnu.

Ja postailkaa niitä kommentteja! Ok?

2 comments:

Anonymous said...

Oikein mukavaa viikonloppua vaimokkeen kera! Älä ny jumankauta sitä siivoomaan laita ku viet sen syömään, hemmottelet pilalle ja vietätte laatuaikaa ilman lapsia :)
Me pidetään tytseistä huolta täällä kotimaassa!!!

Petsku said...

Kuka täällä sitten siivoo? Emmä ehi ite... Ja sitäpaitti tein just toissapäivänä paskakastiketta n. puol kiloa. Ihan turha lähtee ulos syömään ku kotonaki on ruokaa.
[Ja edellä oleva tekstihän on kirjoitettu täysin tosissaan...]