Thursday, November 20, 2008

Lunta tulee

Tännekin!!! Ehkä. Perjantaina näyttää lämmöt tippuvan keskimäärin noin 10 astetta tuolta 14 hujakoilta 4 asteeseen. Aika huisia. Saas nähä miten nää paikalliset Fittipaldit oikein selviää taas jos tänne tulee valkonen maa, tai ehkä vähän mustaa jäätä. Bolognasta kotosin oleva Alessio on ihan kauhuissaan :-)

Skimbauksesta: Sci clubin osoite on

http://www.sci-club.eu/sci_club_euratom/Home/Home.html

Ja sieltä voi käydä kattelemassa mitä on tarjolla. Itse oon suunnitellu ottavani sellasen 5 retken paketin, jossa pääsee 4 eri kohteeseen tuolla Aostassa. Nuo on päiväreissuja, ja hinnaks tulee 36e/matka. Hintaan kuuluu myös hissilippu. Eli ei todellakaan paha. Todella paha siinä on, että joutuu heräämään aamulla ihan sianpieremän aikaan, jotta ehtii mukaan. Skimbakouluunkin olis päässy, mutta kuuleman mukaan ei kandee, ellei o ihan kuutamolla noiden lautojen kanssa. Kouluun meen sitten ku tytöt on täällä ja mennään yhdessä treenaamaan lumilautailua. Saapaha muksut nauraa isille ku se yrittää pysyä pystyssä.

2 comments:

Anonymous said...

Lautailu on hauskaa. Ite oon siirtynyt ihan kokonaan lautailun puolelle, ku kyllästy tohon suksimiseen.

Itellä oppiminen meni niin, et eka mentiin Ninan kaa kurssille. Tuntu alkuun et ei täst hommasta tuu mitään. Hirveetä sähläilyä ku väkisin teki kaikki värinpäin ku mitä olis pitäny (nuoruudessa kun tullut skeittailtua, niin lautailussa kaikki liikkeet on toisinpäin). Ku piti nojata eteenpäin, niin nojas taaksepäin. Ku piti ohjata takajalalla, yritti väkisin etujalalla. Sit kurssin lopussa yhtäkkiä vaan loksahti, ja rupes sujumaan jotenkuten. Pääs jopa kunnon rinteeseen kokeilemaan, ku ope (hyvä kaverini Bosse Backman) oli sitä mieltä.

Nyt sit on muutama vuosi (kerran vuodessa :) tullu lautailtua, ja hauskaa on.

Suosittelen!

P.S. Oliks tarpeeks pitkä kommentti? ;)

Petsku said...

Word count counts!

Lautakurssi tulee kyllä eteen. Olis nyt maksanu vaan 15e enemmän ku koko toi 5pv paketti, mutta haluun ny ekana talvena nähä enempi noita eri kohteita. Sunski näyttää myös tekevän matkoja Cerviniaan, ja jopa samaan hotelliin, mihin mennään viikonlopuks.