Friday, November 21, 2008

Blogilepo

Jonkun tunnin päästä oonkin jo koneessa. Talvi tosiaan hiipii tännekin. Aamulla oli enää 4 astetta lämmintä, ja huomisella tääl tosiaa tipahtaa melkee 10 asteella.

0400 - 871773 oli sen mun orikinaali kotimaan numero.

Sitten asiaan: Italialaiset leipämakkarapaketit on pers... hanurista. Ei mee jakeluun miks ne pitää laittaa jumalattoman leveeseen muovipakettiin ja sillee "kivasti" asetella siihen. Se "kivasti" asettelukin on ihan nurinkurista. Paketti avataan esim vasemmasta alakulmasta, mutta päälimmäisin makkaraviipale on oikeassa yläkulmassa!?!? Eli jos haluu nätisti ottaa viipaleen pitää koko päälikelmu vetästä veks, joka tarkoittaa sitten sitä, että koko paketti pitäs syödä sutjakkaasti poijes, tai pakata se sitten johonkin muuhun astiaan ettei se kuivahda ihan täysin jääkaapissa.

Ite oon sortunu viime päivinä valmisruokiin, jotka täällä nyt on ihan syötäviä, jos vähän itse niitä maustelee. Paljoa täällä ei tosin noita Saarioisen maksalooratyylisiä paketteja löydy kaupoista. Viikolla aika on niin kortilla ettei ehi. Eilenkään en ehtiny syödä ku yhden leivän illalla reenien jälkeen. Aamiaista ei sitten tietenkään ehtiny tehdä, ja 12 aikaan olikin jo aikamoinen nälkä. Tuli sitte hotkittua safkat, ja nyt on olo kovin "ilmava". Tarttis saada jostain sordiino peppuun, kun vajaan tunnin päästä on yksikön kk-palaveri... Oikein hyvä kombinaatio kun alan taas kuitenkin nuokkumaan kesken esitysten. Tekee hyvän vaikutuksen kun alkaa nukkumaan ja piereskelemään toisten esitysten aikana. Huoh... cafe doppiota kehiin. Corretto olis kans hyvä, mut ei ehkä työpäivän aikana.

Keskiviikkona käytiin pelaamassa vähän bilistä ja keilailemassa duunikaverien kanssa. Kivaa oli. Parasta oli tietty se, että ite ei joutunu ajaa, ja samassa talossa oli panimoravintola. Ei kyllä ollu ruoka siellä oikeen mistään kotosin. Olin ihan täpinöissä kun listalta löyty kebabia, mutta pasteijan marjat se mitää kebabia ollu. Lihasuikaleita kyllä, mutta normaalisti kebabissa ei jänteitä yms sitkeitä paloja löydy. Tosta löyty. Mut olut oli oikein hyvää. Ja keilaradalla oli nappi+mikrofoni yhdistelmä mistä pysty tekee tilauksia baariin! Mahtijuttu.

Enää jokunen tunti ja pääsee SAUNAAN!!! AAAaaaahhhhh...

No comments: