Friday, January 30, 2009

Hiljaa hyvä tulee

Eipä mitään ihmeitä Suomesta palaamisen jälkeen. Säät täällä on ollu ihan kivat, päivisin mittari kipuaa yli 10 asteen jos aurinko paistaa.

Huomenna pitäs lähteä toiselle puolelle saappaan suuta, eli Itä-Italiaan Vipitenoon mestaruussarjan matseihin. Viivytään siellä yö ja tullaan sunnuntaina sitten takaisin. Ens viikolla onkin sitten luvassa taas snögöö ja vådaa. Kreit.

Jotai tarttis kait tehdä ton talon eristykselle. Välillä on niin helevatan kylmä sisällä että. Eilen tais olla ehkä ensimmäinen aamu ku ei nännit jäätyny sekunnissa sängystä noustessa. Olin jättäny yöks pellettiuunin pöhisemään säästöliekillä ja kyllä se selkeän eron toi aamulämpötiloihin. Ens kuussa saan myös kaasulaskun joulu- tammikuulta. Vähän hirvittää...

Tänään olis kohta "tammikuun lopun juhla", eli viereisessä tönössä työskentelevä suomalaiskolleega juhlii tipattoman tammikuun loppua ja on kutsunu tietty läjän jengiä mukaan. Sitten ehkä vähän keilojen pelaamista loppuillasta että tulee vähän urheiltuakin. Jos vaan massu kestää. Aamulla oli sellaset kivut pötsissä että...

Jos torstaireenien ketjukoostumukset mitään ennakoi, niin mulla olis vihdoinkin mahis päästä pelaamaan puolustuksen sijasta hyökkäyspäässä. Mut mut... enpä usko.

No comments: