Thursday, June 18, 2009

Täysi talo

Nyt on sitten Suomen koti tyhjennetty. Muuttomiehet tulivat, pakkasivat ja menivät viime viikolla. Oli tehokasta hommaa - mukaan tuli kotimaista vessapaperia ja puolityhjiä sipsipusseja. Jos ei kynsin hampain pitäny jostain tavarasta kiinni, se meni sekunnissa pakettiin ja kuorma-autoon. Muuttomiesten lähdettyä korjattiin Kimmon kanssa lattiat. Tai Kimmo korjas ja mä tein mitä pystyin. Yläkerran aulaan laitettiin tumma laminaatti ja siitä tuli Mikan sanojen mukaan "sellainen miltä sen alunperinkin olis pitäny näyttää". Oon samaa mieltä. Hieno tuli.

Keskiviikkona sitten lennettiin koko perhe Italian helteisiin. Jo n. 20min sisään tytöt ehti valittaa kuumuutta. Ja kun kotiin päästiin, niin meni 5 minuuttia siihen kun tuli ensimmäinen "tääl on tylsää". Tänään tuli sitten muuttokuorma tänne Italiaan. Oli sopivan leuto n. +30 päivä muuttomiesten kanniskella meidän kamoja. Eivät ees päässet pakittamaan pihaan, vaan joutuivat kantamaan kamat tieltä (n. 50m). Ei käy katteeks. Mutta olivat suoriutuneet hommasta siihen mennessä ku pääsin duunista ja tulin kotiin n. 17.15 aikoihin. Kovia jätkiä painamaan hommia.

Sitten olikin vuorossa trampan kasaaminen, jotta tytöillä olis edes jotain duunaamista kun yritetään saada tätä kämppää läjään. Tai Taitsu läjittää ja mä peesaan. Mimmit jakso illalla olla tasan 5 minuuttia kiinnostuneita ja innostuneita trampasta. Oli vieläkin liian kuuma. Nyt ne polskuttaa ammeessa ja tuntuu siltä että se toimii. Ainoa paikka missä ne ei tunne että hiki tunkee joka paikasta ulos.

Viikonloppuna olis sitten Ruåttalaisten järkkäämä Juhannusjuhla. Sinne on visiin tulossa n. 100 henkee, ja ne on vissiin eri kosteat juhlat. Me ollaan myös menossa koko perhe, mutta muksujen takia ei kyllä olla yhtä kosteita kun muut. Paitti jos käydään viereisessä järvessä uimassa. Toivottavasti ei tuu suomalaista Juhannusta, jossa joku hukkuu...

No comments: