Sunday, June 28, 2009

Päivityksiä

On ollut aika kiiruista aikaa viime päivät. Kun saatiin Skeida myytyä viimeisenä päivänä kun Suomessa olin, niin aivan tajuton autokuume on poltellut. Viime perjantaina siihen löytyi sitten lääke ja huomenna / ylihuomenna käyn hakemassa kotiin vähän ajetun uuden auton.

Juhannus meni meillä aika haipakkaa. Juhannusaattona ei oikeastaan tehty mitään, ei edes oikein tullu mulle mieleen että on aattoilta. Taitsu se kuitenkin vähän valitteli ettei tehty mitään. Juhannuspäivä sitten olikin eri juttu. Päivällä mentiin järven rannalle suomalaisten järkkäämään grilli+biitsi hommeliin. Siellä syötiin lounas ja mä kävin Jennin kanssa uimassa. Jasmin ei halunnu tulla pulikoimaan. Illalla oli sitten ruåttalaisten järkkäämä Jussijuhla erään saksalaisen kämpillä. n. 100 juhlijaa koko illan aikana osallistui tähän. Bileet sisäls paljon pahaa ruåttalaista kaljaa, akvaviittia (en juonu) tai brännviinaa (en juonu). Lisäks Ikea lihapullia ja pottuja ja silliä näkkileivän kanssa. Muksut diggas lihapullista. Ne bileet ei kuitenkaan kauaa kestäny, sillä se ympäristö ei ihan 9-vuotiaille soveltunu varsinkin kun muita muksuja ei juurikaan ollu. Lähdettiin siis aikasin pois ja Taitsu sai kokeilla ekaa kertaa sen uutta autoa (voi Tojotaparan kytkintä).

Viikko oli sitten säätämistä ja kääntämistä. Ei paljoa ole vieläkään tullu tolkkua tähän kaaokseen, joka talossa vallitsee. Suurin ongelma on kaappien puute. Ei ole mitään mihin laittaa vaatteita. Ja sit mul meni koko viikko yrittää ettiä meille uutta autoa. Mukaan sattu ainakin pari huijausyritystä, jossa mun olis pitäny maksaa jollekin "Shipping Companylle" 10-30% etukäteismaksu, jotta ne olis voinu shipata Espanjassa sijaitsevan auton mulle ostettavaks. Jänniä salapoliisijuttuja tehtiin siinäkin ja lopulta ilmoitin F-Securelle tosta, ja ehkä se domain mikä hostaa tota shipping companya on jo alhaalla.

Perjantaina sitten löyty 58tkm ajettu Audi, johon mä päädyin. Melkein pääsin käsiks BMW530d autoon, mutta se ehti mennä nenän edestä. Kummatkin siis käytettyjä. Nyt on tietty pelko vähän pepussa, että mitenköhän tässä ny oikein käyp, mutta Audi on tulossa liikkeestä ja takuu mekaanisille osille on 12kk.

Tää viikonloppu oli taas aika kuuma, siinä 30 asteen tienoilla mentiin. Eilen palo massu ja tissit. Tänään sitten laitetiin tytöille uima-allas pystyyn. Saatiin se täytettyä hanavedellä (kylmällä), niin eiköhän ne ollu jo 2h päästä siellä pulikoimassa. 10min jälkeen alko kuuluu valitusta että on kylmä. Ihme...

No comments: