Monday, May 11, 2009

Metelimetallia

Sain kuin sainkin tehtyä jotain järkevää viikonloppuna. Onnistuin saamaan ruohonleikkurin käyntiin ja lauantaina jynssäsin pihaa 2,5h verran. Oli päässy nurtsi "vähän" villiksi. Nyt näyttää taas nätiltä. Hiki siinä tuli, ku oli 24 astetta ja aika kostee ilma. Illalla sitten taas sato. Ruohohomman jälkeen käytiin Angerassa haukkaamassa kevyt lounas Bogdanin kanssa. Sitte alkokin olla aika valmistautua metelimetalli-iltaan.

Pari viikkoa sitten tutustuin pariin tyyppiin, jotka oli järkkäämässä reissua Milanolaiselle rokkiklubille. Lauantaina sitten tuo homma toteutui, ja alkudrinksut nautittiin siinä 9 jälkeen. Klubille lähettiin vähän ennen kahtatoista, yhden ranskalaisen hemmon toimiessa kuskina.

Oli aika nasta ilta / yö... Musiikki oli tossa mestassa kahdenlaista. Isommassa salissa soitettiin raskaampaa poppimättöä linjalla Linkin Park, Metallica jne. Toisessa salissa soi sitten klassikot kuten Guns'n'Roses, AC-DC, RATT, Iron Maiden jne. Eli huikeen hyvää musakkia.

Hyvästä joutuu kuitenkin maksamaan, ei tosin rahallisesti koska drinksut oli aika halpoja ja erhm... vahvoja tossa mestassa. Maksaminen tarkottaa nyt sitä, että niskalihakset on ihan sikakipeenä, korvissa soi vieläkin ja ehkä tää kankkunen hellittää keskiviikkoon mennessä.

Muita vammoja: Ranne kakkana edelleen ja viime keskiviikon ultimatematsissa saatu tälli tississä tuntuu vielä.

1 comment:

systeri said...

Miten ihmeessä sä pysyit hereillä??? En voi uskoo...