Friday, May 15, 2009

Kuka helevetin idiootti vetää 2 puhelinpiuhaa taloonsa???

Voi että ottaa pattiin. Siis ihan sumeesti. Ne jotka on jaksanu lukee näitä mun sössötyksiä, niin muistaa nää Telecom jutut männävuodelta. No... Nyt kun sitten se aiemmin toimiva Tele2 ei enää antanu bittien viuhua, niin multahan oli menny edellisellä kerralla Suomessa käydessä ADSL linja sen siliän tien. Sitten alko taas soittelu Telecomille, että josko mä nyt 6kk tilauksen jälkeen saisin ihan aikuisten oikeesti sen ADSLn skulaamaan. Soiteltiin siinä puoliin ja toisiin ja joku firma kävi tietty päiväsaikaan tsekkaamassa että onko linjat ulkopuolelta kunnossa. Täällä näköjään oletus on, että aina on joku kotona - on se sitten mamma tai vaimo tai joku. Eli tietenkään en ollu himassa, vaan duunissa ku ne kävi.

Comunque... Tällä viikolla sitten taas parit soitot sinne sun tänne ja tänään kävi sitten se firma taas kääntymässä täällä. Tällä kertaa saatiin kuitenkin sovittua aika, joten olin paikalla. Ja tietty... Kaveri kävelee makkariin missä se puhelintökkeli oli, ja totes että mulla on tässä talossa 2 puhelinlinjaa. Siirs sen ADSL modeemin toiseen tökkeliin ja johan lähti pelittämään. Eli mulla oli vähän aikaa 2 toimivaan ADSL linjaa, Tele2 toisessa piuhassa ja Telecom toisessa. Siinä olis ollu jo yhteensä melkeen 10 mbps linja... Mutta kyllä tuntu olo idiootilta kun en tota tajunnu. Sen jälkeen alko ottaa pattiin "lievästi". Siis oikeesti? Kuka vit** vetää kahet piuhat taloonsa? Tana. Kele. Huomenna se toinen piuha lähtee kyllä rivakasti seinästä irti ja maata kiertävälle radalle.

Ja sitten muihin aiheisiin. Makkara. Makki täällä on aika "mielenkiintosta". Se ei o sitä vellilillusta valmistettua Cämppinkiä vaan lihaa ja jotain rojua siellä seassa. Yleensä se roju on rasvabiittejä, jotka ei välttämättä sula paistaessa vaan narskuu hampaissa nakkia jyystäessä. Hyi helevetti. Nyt alan pikkuhiljaa ymmärtämään täällä olevan Markon kaipuuta HK Blöön perään. Ja kun ne rasvapalaset oliskin niitä ainoita... Ei o. Siel on kaikkee muutakin jännää siinä nakissa. Eli BBQ hoituu kyllä tulevaisuudessa täysin ilman pakallista makkinakkia.

Parasta kuluneessa viikossa oli, että löysin Celican poppivehkeistä BASS/TREBLE säädöt. Ny jytisee tekkno ja jyystää metallimusiikki.

Huomenna duunipaikalla on "Open Day". Sinne on jo ilmoittautunu yli 10 000 kävijää!!! Siis ziisus! Varmaan kaikki lähikylät tulee Ispraan ja tolle alueelle ihmettelemään reaktoreita, maanjäristystutkimustaloja, labroja ja ties mitä. Mutta kukaan ei mulle sanonu sillon ku ne etti vapaaehtoisia sille päivälle, että sieltä saa myös ilmasta kaljaa ja lopussa on bileet! Hemmetti... Jos olisin sen tienny, niin tietty olisiin ollu siellä jakamassa esitteitä tms. Kelattiin duunikavereiden kanssa että pitäs varmaan jemmautua toimistoon yöks ja aamulla lähtee sitten väkijoukun mukana ihmettelemään ja majoittautua bisseteltan viereen. Vähän RokkenRoll meininki siis... Eli Tiede Rocks!

Mut ehkä vaan nautin nyt mun uudesta ADSL:stä, pullollisesta viiniä ja alan teippaamaan paikkoja huomenna. Täällä ku sataa taas, ja justku mä tuun Suomeen (se on muuten ens keskiviikko), niin tänne tulee vajaaa 30 astetta lämpsää...

No comments: