Thursday, February 5, 2009

Kuulumisia etelästä

Viikonloppuna oli siis mestaruusmatsit. Toinen joukkue oli sarjajohtaja ja toinen myös aika korkealla listoilla. Turpaan tuli kummaltakin. Kummassakin joukkueessa oli paljon parikymppisiä juoksukoneita. Ei kiva. Ekassa matsissa pääsin hyökkäämään ja sainkin aika kohtuullisesti tilanteita, mutta en valitettavasti yhtään maalia. Se peli päättyikin 6-1. Toinen matsi oli sarjajohtajaa vastaan, ja oli itseasiassa aika tiukka matsi. Aika pitkään mentiin tasaväkisesti, mutta lopussa ne sitten nitisti meitin. Tossa matsissa pyörin taas tutulla puolustajan paikalla, joka ei kyllä o mulle tehty.

Matkaa Vipiteenoon kertyi 450km per suunta, eli aika paljon tuli autossa istuttua. Ja auton penkit ei ollu mitään mukavuuspenkkejä (Alfa Romeo GT). Kivan tuntunen mesta, jossa pääkielenä olikin saksa. Takasin tullessa pilvet roikku aika alhaalla, ja oli jännä nähdä mistä pilvet oli menny, sillä vuoren rinteillä metsä oli ihan kuurassa tiettyyn rajaan asti, ja sen jälkeen (noin 1-2 matkalla) muuttu normaaliksi. Veikeen näköstä. Vaik pilviä olikin, niin näkymät oli aika muikeet. Valitettavasti oli vaan iPhone mukana, joten en viittiny sillä alkaa räpsimään mitään.

Matseista otettiin myös videot, jotka tulee varmaan ens viikolla nettiin nähtäväksi meidän seuran omille sivuille. Mä sain kunnian toimia "editorina".

Muuten ei o tapahtunu mitään ihmeitä. Koitetaan kestää tätä jatkuvaa sadetta, joka välillä on vettä ja välillä märkää lunta. Nyt tulee taas vaihteeks vettä. Viikonloppuna olis sitten taas skimbausta tiedossa.

Tänään ostin fillarin yhdeltä hemmolta, joka lähtee täältä veks. Sellanen kaupunkihybridi, joka oli tosi hyvässä kondiksessa. Harmi vaan et siin ei o minkäänlaisia lokasuojia, eli jos duunimatkoja haluaa tehdä, niin on sitten tyydyttävä kuravanaan persiissä ja pippelissä, tai otettava jotku vaihtokledjut mukaan.

... Lukeekohan tätä enää kukaan...

4 comments:

Anonymous said...

mä luen, melkein joka päivä :)

Anonymous said...

Juu luettu ollaan, tähän saakka...
T

Unknown said...

juujuu.. vähän myöhässä... ja kommentoinkin sinne sitä kuitu juttua...

rk said...

Löysin! Menikö pitkään :)?
Castellettosta ainakin löytyy ennen Bennettii olevasta Sport&Sportista irtolokareita. Itelleni kävin hakemassa setin muutama viikko sitten tohon cruiseriini. Toimii. Ja kauniilla kelillä sit voi ottaa taas irti.