Friday, February 20, 2009

Maalihanat auki ja penikkatautia...

Rooman matka on siis ohi. Ikää tuli Roomassa taas yks vuos lisää. Kohta on ostettava se avoauto tai muu sporttivehje. Alkaa tulla vanhaksi ja painaa toi keski-iän kriisi päälle pahasti. Jos vaikka jonku 15v vanhan Mese SL500sen kävis hakee saksasta. Niiden huoltokin kun on niin halpaa eikä ne syö yhtää pentsiiniä.

Roomassa 2 ekaa päivää meni pelaillessa. Meidän jengi otti 2 matsia taas turpiinsa. Kummassakin ottelussa saatiin vaan 1 maali (eli 1+1). Mutta... Mulla oli loistofiilikset. Mä tein meidän ekan matsin ainoan maalin ja toisessa matsissa syötin. Eka maali tuli vaparista sopivasti lapaan kun huusin Jacobille että "nopeesti, nopeesti" ku oli täynnä tyhjää mun edessä. Vetäsin, ja pallo meni maaliin. Pilli vihels ja mulla kävi jo mielessä että voe vit... koska aika monta kertaa oli vihelletty uus vapari väärän paikan takia. Käännyin siinä sitten kattomaan dumaria ilmeellä mitä hitsiä, mutta ku osotti keskelle, niin tuli vähän epätodellinen olo. Loppumatsi menikin sitten virnistellessä ku vajaaälyinen.

Toka matsi oli tosi tiukkaa vääntöä puoliväliin asti, mutta sitten vastustaja teki 3 maalia lyhyessä ajassa ja meiltä tais katketa selkäranka. Dumarityöskentely oli jotain ihan käsittämätöntä, sillä toinen oli niin tuore, että vihelteli ihan mitä sattuu. Eikä siinä sitten se kokeneempi voinu mitään tehdä ku päätös oli jo tullu. Lopussa oli taas tosi tiukkaa vääntöä, mutta ei tulosta.

Lopputulemana oli siis mulle 1+1 tehopisteet, ja täten paikka jossain 40 ja 50 välillä mestaruussarjan pistetaulukossa. Vikassa matsissa mun oikea jalka oli todella pipi. Päädyttiin siihen lopputulemaan että penikkatauti on iskemässä / iskeny. Eli lihakset kasvaa nopeemmin ku niitä ympäröivä pussi, joten siitä tulee pipi jalka.

"Game on". Muissa pelikuvissa musta näkyy vaan peppu...

Sunnuntaina sitten lähettiin "vapaalle". Ja voe voe... Iltapäivä meni Druids Rockissa kattellessa Rugbyä ja Kilkennyä juodessa. Siitä sitten siirryttiin toiseen irkkubaariin Druids Deniin, jonka jälkeen olikin sitten päivällisen vuoro. Safkan jälkeen oli kello jo paljon ja osa lähti nukkumaan. Mutta mulla oli meno päällä... 20 min kuluessa oli tulossa vuosia lisää, ja pelit oli mun osalta menny maainiosti. Eli osa jäi sitten vielä juhlimaan. Klo 12 aikaan tarjosin sitten 7 pelikaverille suihinotot (drinksu: Blowjob). Ja matka jatkui jokusen baarin kautta taas Druidsiin. Kun Druids meni joskus 3 aikaan kiinni, me mentiin johonkin lähikapakkiin, joka oli pidempään auki. Se tosin sai pitää ovia auki vain jäsenille, joten mehän sitten liityttiin. Mulla ei o tosin hajuakaan missä baarissa mä oon nyt jäsenenä, mutta ehkä joku muu muistaa.

Seuraavana päivänä ei ihme kyllä ollu maailmanluokan kanuunaa. Taisin olla vielä 1 aikaan herätessä pierussa. Lähdin siitä sitten käppäilemaan kaupungille ja kun kankkunen oli ja ulkona paisto aurinko päätin laittaa shortsit jalkaan. Aika monet katteli mua vähän kieroon kaupungilla ja 3 kertaa joku huikkas perään et eiks mulla o kylmä. Ei ollu... Sinä päivänä vietin n. tunnin Colisseumilla.

Huikee paikka

Tajutonta. 2000 vuotta vanha (tjsp) töllikkä, joka veti 50 - 70 000 henkee bilettämään. Tosin Roomassa tuli antiikkiähky muutenkin. Siellä on tollasia 2000 vuotta vanhoja tönöjä uudempien seassa ja kirkkoja 100m välein. Siis aivan huikeeta. Syy miks esim Roomassa ei o ku 2 metrolinjaa, on että jos kaivaa metrinkin alaspäin, tulee antiikkia vastaan.

Seuraavana päivänä käveltiin ympäriinsä vähän isommalla joukolla ja käytiin mm. kattomassa Pantheon. Siinä mökissä on reikä katossa ja ne väittää kovasti että ei tu sade sisään millään. Njaa... Ehkä ei pikkusade, mutta ne kaatosateet... Joista puheenollen: Käveltiin sitten kohti Vatikaania joen rantatöyräitä pitkin. Jos kukaan muistaa niin syksyllä Rooma oli helisemässä tulvien takia. Sillon joen pinta oli lähes siltojen ajopinnan korkeudella. Mutta ku me käveltiin siellä, oltiin n. 5-6m alempana.

Rantatöyräillä. Vasemmalta oikealle: Dave, Jacob, Marko, Gustav

Jos katotte tota kuvaa, niin siitä näkee kivasti korkeuseron. Loppupäivänä ei sitten oikeen mitään ihmeitä tehty kunhan lompsittiin hitaasti kohti hotellia. Kyllä me Circus Maximus nähtiin, mutta se oli vaan periaatteessa nurmikenttä jossa oli keskikohdalla vähän koroketta. Ei ollu Ben Huria tai muita ajelemassa.

Nyt viikonloppuna olis taas matsit 400km päässä, mutta mä taidan jättää väliin. Jalkaa särki sunnuntain pelissä sen verta napsakasti, että otan vähän huilia ja yritän tehdä kämpillä tarvittavia hommia, kuten maalausta jne. Ja tietty nauttia auringosta. Viikonlopuks on luvattu yli 10 asteen lämpöjä joka tarkoittaa auringossa sellasta lähese 20 astetta jos ei tulle. Kewlii... Voin ehkä jopa yrittää Lago Varesen ympäriajoa uudella fillarilla...

No comments: