Tuesday, February 24, 2009

Aurinkoo ja lämpöö

Eilen talsin klo 19.30 kauppaan ja ulkona oli vielä 10 astetta lämmintä. Ihan mukavaa, Ateenassa kuulemma sato lunta. Muutenkin nyt on ollu aurinkoa tarjolla ihan kivasti. Viikonloppu oli lämmin ja aurinkoinen, tosin sunnuntaina vähän viileni kun tuli sellanen utuharso siihen auringon eteen. Mä sitten menin testaamaan tota uutta fillaria sunnuntaina ja pyöräilin Varese-järven ympäri. 30 kilsaa tuli fillaroitua.

Sinänsä nastaa, mutta tietyissä paikoissa nää italiaanot oli aika sankoin joukoin liikkeellä ja pyörällä liikkuminen oli vähän hazardia. Kerran meinasin kelata yli yhden rullaluistelijan (joka luisteli hiekalla???). Onneks oli hypridipyörä alla, niin kehtas ajaa nurtsille. Vähän yli 2h tossa hommassa meni ja lopussa oli jalat ihan hapoilla ja peppu todella hellänä. Pylly on varmaan vieläkin mustelmilla... Olis pitäny käyttää niitä mun pehmustettu peffa housuja.

Reitin varrelta löyty aika nastan näköisiä mestoja, missä oli rannan läheisyydessä useampia ravintoloita, joilla oli iisot ulkoterassit. Harmi vaan, että ne ei o ihan kävelyetäisyyden päässä. Fillarillakin matkaa kertyy sellaset 15km, eli ovat just puolessa välissä tuota fillarointireittiä kotoa katsottuna. Autollahan noihin pääse tietty, mutta...

Tänään pitäs olla taas sellaset yli 10 astetta tarjolla. Ja aurinkoa. Sen takia onkin ihan sikanastaa päästä takas Suomeen. Eli kotimaa kutsuu... Lähtö 26. päivä ja takas vasta jonkin ajan päästä tuosta. Kotimaassa mut tavoittaa Soneran puhelinnumerosta. Tällä kertaa kyllä on pakko muistaa ottaa Suomikänny mukaan.

Ens viikolla tulee myös duunikaveri käymään Suomessa. Se ku meni ja osti auton kotimaiselta VW myyjältä. Sai useamman tonnin halvemmalla kuin Italiasta.

Eli seuraavat lätinät tulee vasta sitten joskus parin viikon päästä. Ci vediamo...

1 comment:

Anonymous said...

Liukasta Laskiaistiistaita! Just tultiin muksujen kanssa pulkkamäestä ja nyt nautitaan laskiaispullia. Nam! Toista tuntia meni kuin siivillä ja hauskaa oli. Kyllä pepun saa mustelmille tälläki tavalla :-)
T