Monday, October 6, 2008

Viikonloppu - aurinko paistoi

Eli viikonloppu takana. Ihan kivat, joskin vähän viileet kelit oli. Silti päivällä pysty kyllä shortseissa sompailemaan. Paikallisilla oli luonnollisesti päällä villistä ja fleesee ja taisin mä jopa pipojakin nähdä. Lauantaina käytiin järven toisella puolella toisessa provinssissa ja taas buli bongattua Outlettei. Tuli sitten sieltä ostettua talvitakki mukaan 49 ekellä. Ihan hyvä hinta Serkio Takkiinin rytkystä. Muksuille oli kans takkeja, mutta eihän niitä pysty ilman kokeilua ostamaan, kun täällä ei tunneta senttejä lasten asusteissa. Ne on joko jotain kryptistä "6-7 vuotiaille", tai "Junior M". Mukaan tarttui myös silitysrauta ja leivänpaahdin paikallisesta Tarjoustalosta. Nyt vaan taas pitäs hommata adapteri sähköjohdolle, kun tällä on tää oma töpselikulttuuri ihan kokonaan.

Illalla käytiin sitten Bogdaneiden kanssa syömässä. Ekaks mentiin American Bariin tossa lähellä. Vallan hulvaton! Tilattiin yhdet bisset ja täti toi siihen sitten oheen sipsii, leipää, antipastii jne. Ja kaikki sillä bissen hinnalla. Oltiin menossa viereiseen pitseriaan, joten lähettiin niiden jälkeen, ja kassakaveri kyseli etteks te vois jäädä vielä vähäks aikaa ku ne oli just tekemässä meille jotain pasta-annosta... Siis hä??? Milanossa kuulemma on mestoja, jossa maksat bissestä, mutta buffetti onkin sitten vaasti käytettävissä.

Sunnuntaina kävin sitten pohjoisessa. N. 20km päässä oleva Laveno oli aikalailla siistin näköinen mesta. Näkymät Alpeille oli silmiähiveleviä ja siinä kylässä oli ihan oikee rantabulevardikin. Sinne ajaminen oli taas tätä jännää mutkatien ajamista, jossa 750 kuutioiset kakspyöräiset ohitteli jatkuvasti, vaikka tilaa ei juurikaan ollu, eikä sen puoleen näkyvyyttäkään.

Tänään sitten tuli Ski Clubin ohjelmakin. Ekat laskut olis joulukuun alussa Ranskassa, ja seuraavat sitten jossain tässä lähellä. Val'deOstaan (vai mikä se nyt oli) on n. 2h ajomatka ja sieltä tosiaan pitäs löytyy enemmän laskettavaa kun Messilässä. Eli siihen on liityttävä. Saa kuulemma edukkaat matkat + majotukset ja edukkaita päivämatkoja näille lähi"nyppylöille".

No comments: