Wednesday, October 22, 2008

Jatketaas - yleisön pyynnöstä

Viime ajat meni näpsästi tyttöjen kanssa. Perhe vietti täällä 10 päivää, ja onneks oli aika hiton hyvät kelit. Oikeastaan yhtenä päivänä oli cacca sää, mut sillon me lähettiin Sveitsiin törsäämään. Nyt on Taitsulla ja tytöillä sitten Armaania kanssa. Vähän pitäs meidän aikuisten laihduttaa, jotta ne rytkyt näyttäs "sopivilta".

Pyörittiin lähiympäristössä muuten. Mimmit meni aina iltapäiväks rantsuun puuhailemaan. Toivottavasti niillä oli kivaa... Jenni tosin totes ettei se haluu muuttaa Italiaan. Pitsaa ja pastaa ne sitten söi loppuvuoden tarpeiks.

Ekana viikonloppuna käytiin Lavenossa, tällä kertaa mentiin sitten ylös.

Hissi oli aika jännä...

Hissillä pääs n. 1100m korkeuteen ja näköalat olikin sitten sen mukaset. Harmi, että varsinainen kamera unohtu himaan, ja joutu näpsii kuvia tolla iPhonen kököllä.

Tässä sitten myös ekalta viikonlopulta todisteita Italian mestaruusliigan ensimmäisen kierroksen peleistä...


Loppuviikosta pääsen sitten muuttamaan varsinaiseen kämppään. Kiva kiva. Paitti että multa puuttuu ruokapöytää, tuoleja, kaappeja ja ties mitä. Onneks on joku Ikean rautasänky missä voi ensimmäiset yöt kärsiä.

4 comments:

Anonymous said...

Ei jumankekka! En ois varmaan kattonu alas!

Anonymous said...

pitääkö sua ruveta patistamaan joka viikko? kuulumisia? taitsulta kyl jotain olen kuullukin ja talonkin kuvat nähny. hieno :) tarttis päästä näkee livenä! ja melko mageita järvimaisemia!

Petsku said...

On ollu hieman kiireitä kun oon yrittäny saada kaikkea byrokratiaa yms hoidettua...

Anonymous said...

seli seli :)

ootsä pääsiäisenä siellä? on siihen aika kamalan pikä aika mut silloin olis vapaata pidempi pätkä niin olis hyvä tulla kylimään. muuten pitäs ottaa palkatonta vapaata jos tahtos pidempään olla. liput kallistuu mitä lähemmäs mennään et siks jo nyt näitä mietitään :)