Monday, March 16, 2009

Oli kesä oli mopo...

Viikonloppuna otettiin jälleen kerran turpiin peleissä. Ei siitä sen enempää, mutta meillä on nyt hiano weppisaitti: http://www.jrc-floorball.eu/

Tääl on nyt suomalainen kesä, eli päivisin tollasta 20 asteen tienoilla pyörivää lämpöä. Kuivasin ekaa kertaa pyykkiäkin ulkona viikonloppuna. Illalla täällä tosin tuulee aivan tajuttomasti, se on se... mikä se ny oli ... Fööni-ilmiö vai mikä lie. Oli lakana silti vielä narulla ku heräsin seuraavana aamuna.

Toistaseks näyttää hyvältä, eli lämpöä on, mutta ens viikonlopuks povataan jo sitten kovaa pudotusta, eli mennään sinne 10 tienoille. Tylsää. Nykku on krillit sun muut olis ollu kiva vähän BBQta, mutta ei taida natsata. Paikalliset kolleegat nauraa mulle ku puhkun täällä "kuumuudessa" ja toteaa että mä varmaan kualen kesällä lämpöhalvaukseen tms.

Perjantaina pesin taas kaikki keilailussa, mutta ihan sitä 219 tulosta en enää saanu minkä edellisellä kerralla vedin ekalla kiekalla. Täytys varmaan vaihtaa lajia...

4 comments:

Anonymous said...

Täälläkin on ollu ihan keväistä aurinkoisina päivinä, lämpötilat tosin on maksimissaan ollu +5...

Hienot weppisivut teillä, melkein osasit laittaa linkin blogiis. Ja sieltähän löyty ihan hienoja kuvia :)

Anonymous said...

Juo vähempi birraa, niin osuu pallo paremmin keiloihin ;-)
Täällä lumipyryä tiedossa yöksi ja huomiseksi eli lumitöitä tiedossa.
Se siitä orastaneesta keväästä...
T

Anonymous said...

Mikä pannumyssy sulla on päässä? ;)
Tollasii päähineitä ei muistaakseni suomen sarjoissa saa olla, kait. Joskus dumarit valitti mulle kun oli huivi päässä, ei kuulemma saanut olla solmua "hikinauhassa".

20 astetta on aika bueno tähän aikaan vuodesta. Sais toi lumentulo täällä jo piisata, just kun tuli kotiterassikin kolattua, ja tramppa vapautettiin lumilastista.

Petsku said...

Osaan laittaa kyllä linkin - kopsasin sen vaan tohon ku oli nopeempaa.

Kalja maksaa 3.50 ja Ballantines 3.10, joka on ISO. En juo kaljaa enää.

Mulla oli Haltin microcuitumyssy päässä. Täällä dumarit on niin kuutamolla että kentällä voi tehdä jne melkeen mitä lystää.