Friday, February 6, 2009

Enkä sit kuitenkaan

Lähe hiihtää. Sää on niin kurja, että ei sinne viitti lähtee haaskaamaan rahaa suksivuokriin ja katkomaan koipia rinteessä ku ei nää mitää. Meitin piti koko säbäjengin lähtee mäkeen ski4ever teemalla (ku meijän jengin nimi on fit4ever). Nyt sitten onkin sen sijaan huomenna drink4ever yhden pelikaverin kämpillä. Ongelmana tulee olee sijainti - autolla pitäs mennä, mutta sit milläs sieltä oikeen pääsee kotia? Jotain tarttis keksiä ja fillariakaan ei voi harkita, ku ulkona tulee vådaa aivan tolkuttomasti. Parin päivän sisään sellane 25-35cm vettä...

Tänään sitten pitää kikkailla matsivideot kovalevylle jotta voidaan huomenna "anaalisoida" ne bissen lomassa.

Statistiikkaa: Oon asunu "uudessa" kämpässä jo yli 3kk. Vessapaperia on kulunu 3,5 rullaa. Ei o siis kotona kakittanu. Italiaan tullessani ostamani pyykkijauholodju ei o vieläkään tyhjä. Astiat joutuu pesee kerran viikossa (kone pesee onneks). Oon imuroinu tasan 2 kertaa. Tolle imurointiasialle kyllä tarttis tehrä jotain, mutta kivilattioista ei oikeen mitään huomaa, ja kun kävelee kokoajan tossujen kanssa, niin sekin hankaloittaa kerääntyvän töryn määrän hahmottamista. Mutta ku oleilen niinkin vähän tossa tönössä, niin ei sitä kyllä kerkiä paljoa kertymäänkään.

Huomenna saa nukkua piiiitkäään ja sunnuntaina kans. Hippii...

[Lisäys]

Tää on taas niin tätä. Lähin duunista puol kasilta. Skeidan "lukkot päällä" valo jäi palamaan ku lähin ajelee toimistolta poijes. Se on tehny sitä aina silloin tällöin. Kelasin et se johtuu ovesta tms. siinä sitten 10-20km/h vauhdissa avasin oven ja yritin vetää kiinni. Saakelin kahva jäi käteen... Onneks vasta vedon lopussa, muuten olis kaikki ikkunannostinelektroniikat sun muut katkennu.

Sit... Täällä sataa aivan simona. Tiet on taas täynnä reikiä. Ajoin just sellaseen, joka rikko viimeeks mun toisen eturenkaan. Toivottavasti huomenna on rengas vielä ehjä.

Mun piti vetää toinen matsivideo biteiksi jotta pystytään se huomenna kattomaan. No tää OSX ei tietenkään osaa HI-8 formaatin videota ilman jotain erikoissoftaa. Just... Huoh ja prkle.

Mun piti tehä tänää valkkaripottuja. Ostin jotain kermajuttua ku olin sunnuntaina muiden suomipoikien kanssa kaupassa ja kysyin et mikäs on sitä kokkauskermaa. Nyt sit purkista tuli jotain ihmeen kermatahnaa jota vedin pottujen päälle. Siis mitä vit... Nyt on potut uunissa ja tahnat päällä. Saas nähdä lähteekö pojulta laatta vai muuttuuko tahna notkeemmaks (eikä oo pilaantunutta).

On täs jotain positiivistakin. Oon löytäny kotiinviemisiksi Amaroonee, Baroloo ja Ripassoa. Ja vielä suht edukkaaseen hintaan. Mut en tänään. Tänään näköjään pökäle lens tuulettimeen kun suljin toimiston oven. Nii - ja löysin sit sellasen päheen välikausitakin. Tosin sen kanssa ei pal paranis bisseä kiskoa, näyttäs vähä paremmalta ilman pömppömassua. Oli vielä aika halpakin, 30 egee.

Välillä tääl on oikeen kivaa, välillä taas ei. Kumpaankohan kategoriaan tää ilta kuuluupi... Beer... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... ja eikun pidot paranee.

2 comments:

Anonymous said...

Kannattais alkaa hommiin, me tullaan pian...
T

Anonymous said...

fit4ever... *kikattaa kippurassa*
ja skeida on pop. siks meillä onkin tätä nykyä volkkari. ei taida metron huolto palvella siellä asti... juu ja sä muuten tarttet kodinhoitajan ainakin siiheks ku t+j:t pääsee kehiin...