Thursday, August 28, 2008

Pahaa Karmaa? Jättijaosta

Viimeinen päivä duunissa. Ei oikein uponnu tajuntaan. Jotenkin jäi vajavaiseksi tuo lähtö. Tuntui kun ei ois oikein lähtenytkään. Sen tiedän, että Ubisecuren kavereita tulee ikävä. 3 ja puol vuotta tuli viettyä ympäristössä, jossa tehtiin aivan bleeding edge juttuja ja näki kuinka taitavat ohjelmistokehittäjät loihti todellisuutta niistä ihmeellisistä visioista mitä me olmit markkinoiti- ja myyntiosastoilla saatiin päähämme. Ei voi muuta sanoa kuin että hirmuinen peukku ylös Ubille. Piti lähteä aika äkkiä himaan jeesimään jengiä joka oli 66% sairasta (jos mua ei lasketa yhtälöön). Ja pakkausta oli tietty luvassa: änge puoli elämääsi Skoda Octavian takakonttiin. Ja sitähän sitten tehtiin koko ilta kunnes tuli aika rauhoittua ja alkaa tekeen safkaa ja vähän rentoutua.

Ei se sitten loppunut bisseen tuo wanha tavara. Tänään tehtiin lähdön kunniaksi hieman juhlavampaa ateriaa sisävileestä ja tietty kermakastikkeella. No kermapurkin parasta ennen pvm oli päivätty huomiselle (29.8).

Oli siinä sitten piffit tirisemässä ja ajattelin heittää kermat sekaan. Ei muutaku kermaputilo jääkaapista veks, kunnon ravistelu, purkki auki ja kermat pannulle. Näin siis olisi varmaan toiminut sellaisessa kaupassa, jossa ei myydä pilaantunutta / pahentunutta / lämmennyttä / suoraan sanoen paskaks mennyttä kamaa. Jättijako tuntuu nyt ottavan oikein kunnolla esimerkkiä lähes vieressä sijaitsevasta Stockmannista, ja on näemmä siinä luulossa että mitä pahempaa tai luokattomampaa tavaraa saadaan ihmisille kaupaksi, sen parempi. Stokka sentään on tajunnut, että asiakkaita ei saada tarjoamalla wanhaa caccaa.

Kermaputilosta tuli juoksevat ihan kivasti, mutta kovasti ihmettelin miksi purkki jäi niin painavaksi. Kurkkaus sisälle ja pieni kallistelu näytti hienot, isot klimpit sisällä. Oikun nam. Koska (juoksevat) kermat meni pannulle piffien sekaan, piti ne tietysti syödä. Siis sekä että. Täytyy upata kuva tuosta namikermasta tänne, jahka tajuan miten toi uus känny oikein skulaa. Tuli oikein hieno otos sellaisesta klimpistä, joka yrittää työntyä ulos kermapurkista (ja siinä vaiheessa puolet tuosta kiinteytyneestä kermasta oli jo pesualtaan pohjalla).

Ja ihme juttu... taas alkoi ottaa pattiin Jättijaon takia. Nyt sitten piti juoda ne pahanmakuiset nalletkin pois, koska kuka niitä muka sitten enää joisi kun olen Italiaan mennynnä? Kaiken kukkuraksi nenu alkoi vesittymään, eli flunssa joka on ollut jo toisella tytöistä ja Taitsulla on näemmä nyt tarttumassa muhun. Parhaassa tapauksessa siis huomenna jonotan laivaan pääsyä nenä valuen, peppu ripuloiden ja pää pipinä.

Kiitti Jättijako!

No comments: